JAK JSEM SE PUSTILA DO BOJE S MASKNÉ

Dlouhá léta jsem si myslela, že akné mi odešlo s pubertou. V „náctiletém“ věku mě ty zanícené beďary občas docela potrápily☹. Pak se tak nějak vytratily z mého života a čas od času se jeden či dva přihlásily, ale nic dramatického.

Mám maskné

Zlom nastal teď v době „covidovo-rouškové“. Napadlo vás, jak dostává pleť pod rouškou zabrat? Vlhká a zapařená rouška je rájem po bakterie, které se vesele množí a podrážděná pokožka na to reaguje uzavřením vývodů mazových žláz. A pupínky jsou na světě – tedy na tváři. Tahle vyrážka už dostala i jméno – maskné.

Každodenní nošení roušek se mi na pleti začalo projevovat už po pár dnech. Nejdřív mi pokožka přišla jen podrážděná a mírně zarudlá. Nejvíc v místech, kde rouška přiléhá k obličeji. Pak se začaly objevovat pupínky a vřídky. A bylo úplně jedno, jestli mám na obličeji jednorázovou chirurgickou, nebo pečlivě vypranou a důkladně vyžehlenou roušku bavlněnou.

Co na domácí ošetření

Jsem zvyklá pravidelně docházet na kosmetiku do Salonu Korunka. Majitelka Jana Petráková je profík, kterému pokaždé naprosto bez obav a s důvěrou svěřím kosmetické ošetření pleti. A musím říct, že LED terapie zabrala. Jenže co dělat, když je teď salon zavřený? Jak aspoň po domácku bojovat s nepřítelem jménem akné-maskné?

Když jsem se pokoušela pupínky likvidovat klasickými přípravky na akné, pleť se mi nepříjemně vysušila a začala se olupovat. Vřídkům se na mém obličeji zřejmě zalíbilo a tvořily se klidně dál. Můj problém vyřešil až sprej na akné SILVER FOR SKIN ADVANCED s nano stříbrem, který na svém e-shopu nabízí Salon Korunka.

Stříbro nad zlato

Přiznám se vám, že donedávna jsem vůbec netušila, jak zázračně působí nano stříbro. A hlavně, jak umí zatočit s maskné😊. A je to přitom úplně jednoduché. Protože jsem měla beďarů na obličeji docela dost, první týden jsem sprej na akné používala i 5x denně.

Ráno a večer po vyčištění pleti a před naneseném krému jsem sprej na akné jen lehoučce nastříkala na pleť a v průběhu dne několikrát zopakovala. Pak už stačilo ošetřit pleť jen ráno a večer. A zjistila jsem, že je dobré postříkat i roušku.

A víte, že to fakt zabralo?! Pupínky zmizely😊! Sprej na akné ale používám dál. Mám ho pořád u sebe. Pohodlně se vejde do kabelky a jedno balení vydrží skoro tři měsíce.

Jestli máte problém s akné nebo maskné, neváhejte a pořiďte si tenhle zázračný sprej na akné taky.

Desatero výhod

Možná vám při rozhodování pomůže i desatero výhod SILVER FOR SKIN ADVANCED.

  1. Hojí rozvinuté akné, potlačuje záněty a zarudnutí.
  2. Aktivně působí proti množení bakterií, které jsou příčinou vzniku akné.
  3. Má přírodní antibakteriální a protizánětlivý efekt.
  4. Snižuje produkci mazu v pleti.
  5. Řeší problémy vzniklé s nošením roušek maskné.
  6. Napomáhá přirozenému procesu čištění pleti.
  7. Urychluje hojení bolavých koutků.
  8. Rychle regeneruje pleť.
  9. Zklidňuje nepříjemné podráždění pleti vlivem roušky.
  10. Ničí bakterie a plísně, které se tvoří pod rouškou.

Zatočte s pupínky stejně jako já. Se sprejem na akné je to hračka!

One thought on “JAK JSEM SE PUSTILA DO BOJE S MASKNÉ” One thought on “JAK JSEM SE PUSTILA DO BOJE S MASKNÉ”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *