SKIN UP! Ať je vaše pokožka nádherně bronzová po celý rok!

 Zdravá pokožka má zdravou barvu

Kdo by nechtěl mít krásně opálenou pleť po celý rok! Přírodní bronz nachytaný na horách nebo u moře vypadá skvěle, ale vysušuje a dehydratuje pleť a především nevydrží věčně. Některé ženy (a muži) nedají dopustit na solária, stále více jsou však v oblibě samoopalovací metody.

 

 

Nástřiky, které rychle vytvoří žádoucí odstín pokožky celého těla, se využívají začátkem letní sezóny nebo před odletem na zahraniční dovolenou. Většině žen po zbytek roku stačí lehce opálený tón pleti a dekoltu. Jak ho ale nejlépe dosáhnout? Samoopalovacích krémů různé intenzity najdeme v regálech parfumerií velké množství. Při jejich aplikaci je však nutná určitá zručnost, aby na tváři nezůstaly nevzhledné mapy a různobarevné fleky.

 

Novou etapu přirozeného opálení otevírá SKIN UP! Co to je? Unikátní elektronický přístroj velikosti mobilního telefonu pracuje na bázi ultrazvukové technologie. Po zapnutí vytvoří jemný proud chladivé mlhy, podle zvoleného séra obohacené o pleti prospěšné látky, kterým umožní rychle a účinně proniknout do pokožky.

 

SKIN UP je vhodný i pro dokonalé samoopálení. Je potřeba do přístroje pořídit speciální sérum, které obsahuje výtažek z cukrové třtiny, kyselinu hyaluronovou a lipoovou. Díky ultrazvukové jemné mlze lze docílit naprosto přirozeného odstínu, který je k nerozeznání od slunečního opálení, a zároveň hydratované a vyživené pleti.

 

Postup při tomto způsobu samoopalování je naprosto jednoduchý. Stačí poprvé po dobu dvou minut nechat působit na obličej jemnou opalovací mlhu. Nejprve na čelo, pak na první polovinu obličeje, na druhou polovinu a nakonec na dekolt. Přípravek zaschne zhruba po 15 minutách. Aktivní složky začnou reagovat podle fototypu pleti a množství použité látky přibližně po hodině a půl. Pro udržení požadovaného odstínu stačí opakovat každé 3 dny po dobu 40 vteřin.

 

 

Přístroj SKIN UP včetně dvou 50 ml anti-agegingových sér pořídíte za 3200 Kč. Samoopalovací sérum ve variantách na světlou nebo tmavou pleť za 900 Kč.

 

Vhodné také jako originální dárek.

Více podrobností na www.salon-korunka.cz

 

20 let Salonu Korunka

Salon Korunka byl otevřen v roce 1997. Za 20 let existence se vyprofiloval jako špičkové kosmetické pracoviště s vysoce kvalifikovaným personálem a s osobním přístupem ke každému klientovi. Majitelka salonu Jana Petráková pravidelně navštěvuje tuzemské a mezinárodní kosmetické výstavy a veletrhy. Korunka tak vždy přichází mezi prvními s novými metodami a trendy v péči o pleť i o celé tělo.

 

SALON KORUNKA, O KROK NAPŘED.

S NÁMI OMLÁDNETE!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *