SPREJ NA AKNÉ, NEBO POMOCNÍK PO DEPILACI?

Když jsem tady minule popisovala sprej na akné SILVER FOR SKIN ADVANCED, vůbec mě nenapadlo, že má ještě jiné využití.

To zvládnu! Nebo snad ne?

Protože o depilaci cukrovou pastou v salonu si mohu nechat zatím jen zdát, pustila jsem se do ní sama.  To určitě zvládnu, říkala jsem si, vždyť jsem přece v Korunce pozorovala, jak to kosmetičky dělají.  Viděla jsem to opravdu mockrát, ale realita byla úplně jiná.

Nebudu zabíhat do podrobností, ale trápila jsem se s tím docela dlouho, protože mi pořád někde na nohou zůstávaly „ostrůvky“ chloupků.

Zkusím sprej na akné!

No, prostě jsem se nakonec porostu zbavila, ale za jakou cenu! Pokožka byla zarudlá a podrážděná. A jako na potvoru jsem v kosmetické skříňce nemohla najít žádného vhodného pomocníka. Ze zoufalství jsem sáhla po spreji na akné SILVER FOR SKIN ADVANCE.

Vedla mě k tomu logická úvaha. Když hojí hojí pupínky akné a maskné a celkově zklidňuje pleť, mohl by pomoci i mé podrážděné pokožce na nohou. Obsahuje nano stříbro, které má antibakteriální a protizánětlivé účinky.

Univerzální pomocník

Opatrně jsem trochu nastříkala na ta nejhorší místa na tříslech. Cítila jsem okamžitě příjemné ochlazení a po chvíli se pokožka úplně zklidnila! A zabralo to i na zarůstající chloupky, s kterými se často potýkám.

A víte, proč tomu tak je? SILVER FOR SKIN ADVANCE totiž není žádným koktejlem chemických látek, obsahuje pouze dvě kvalitní suroviny, protože jde o vodný roztok nanočástic stříbra (Ag) v certifikované kvalitě 99,99 %, rozptýlené v čištěné vodě (H2O) AquaPurificata!

Konkurence nemá šanci

V tom je rozdíl proti konkurenčním podobným přípravkům. Ty obsahují alkohol, vysušují pokožku, proto je lze využít jen na akné.

SILVER FOR SKIN ADVANCE snižuje tvorbu mazu bez vysoušení pleti. Nemastný sprej se jednoduše aplikuje – stačí stříknout a jít. To podobné produkty jiných značek se nabízejí většinou ve formě krémů a musí se nanést pod make-up. SILVER FOR SKIN ADVANCE je možné použít pod i na make-up, což je velký výhoda, protože kdykoli během dne pleť jednoduše ošetříte.

… a bezkonkurenční je i cena

Důležitá je samozřejmě cena. Spočítala jsem, že tříměsíční kůra při aplikaci 2x denně stojí jen 2,68 Kč!  A to už je dost pádný argument pro pořízení si tohoto spreje na akné, který se dá použít i na různé kožní potíže či po depilaci.

Navíc jde o ryze český produkt, jehož snášenlivost testoval Státní zdravotní ústav!

Jdu si objednat další balení.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *