CHEMICKÝ PEELING

Je. tu podzim a s ním i ideální čas na sebe. Blogerky Káťa a Karol po delší době opět zkušejí procedury v salonu Korunka a dnešní článek Karol je o chemickém peelingu. Posaďte se a užijte si následující řádky.
Minulý týden jsem započala kúru několika peelingů na obličej. S neduhy na mém obličeji bojuji od patnácti let a až nyní se mi pleť zlepšila. Jsem proto vděčná, když mi někdo poradí, co s mými problémy.

Dnešní článek bych tedy ráda věnovala Chemickému peelingu, který podstupuji v našem oblíbeném salonu Korunka. Jana mi od začátku radila, co s mojí pletí, která je velmi citlivá. Před půl rokem jsem začala chodit na kosmetiku, ale již na začátku jsme se dohodly, že na podzim vyzkouším právě zmíněný chemický peeling.

Ten okamžik nastak právě nyní, kdy je nejlepší období pro tuto šesti týdenní kúru a pro svěření se do péče šikovných rukou kosmetiček ze salonu. Společně jsme zvolily jeden z nejlepších chemických peelingů na trhu Chemický peeling Renophase, který obsahuje BIO komplex kyseliny glykolové získané z cukrové třtiny a kyselinu mandlovou. Hlavní motivací pro mne byl fakt, že ošetření zjemňuje jizvy a rozšířené póry po akné (výhra číslo jedna) a velice pozitivně působí na mastnou pleť (výhra číslo dva). Působením této kyseliny se odloučí povrchové vrstvy kůže a mohou být nahrazeny novými. Získám tedy “novou” pleť (výhra číslo tři).

Celá léčebná kúra obsahuje minimálně 5 ošetření. Mezi jednotlivými ošetřeními musí být pauza 7 až 10 dní, proto si na výsledek musím počkat a určitě o tom po celém ošetření napíšu. Po prvním peelingu ale cítím již rozdíl v projasnění pleti a v pocitu, že je pocitově čistší. Po peelingu je ale důležitá i fáze, která následuje po tři dny, kdy jsem se nesměla líčit a pečovat o svou pleť ráno i večer takzvaným L creamem, který je nedílnou součástí ošetření.
Nejdřív jsem se bála slova “nelíčit”, ale již druhý den jsem poznala ten pravý důvod, kdy se mi pleť začala maličko loupat a uznala jsem, že loupající se make up by nebyl výhrou pro nikoho 😀

Těšíte se na výsledek? Já moc a teď dávám prostor všem čtenářkám k otázkám, na které ráda odpovím po konzultaci na mých týdenních kúrách v Korunce, kam se můžete objednat na chemický peeling i vy a já ho zatím jen doporučuji!

Co by vás zajímalo?

With love and with love to your face and body, Karol

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *