Jak získat postavu, o které jste vždy snila!

Majitelka salonu Korunka Jana Petráková radí, jak získat vysněnou postavu.

 

Čas letí. I když to vypadá, že do léta je ještě daleko, tak právě teď je ten pravý čas se o svoji postavu začít starat. Jak? Poradíme vám:

 

 

Když chcete: odbourat podkožní tuk a vytvarovat postavu

Zkuste kavitaci, což je bezbolestná přístrojová liposukce. Princip ošetření tkví v rozbíjení tukových buněk pomocí ultrazvuku. Díky tomu se obsah buněk uvolní a dostane se do mezibuněčného prostoru. Nakonec tyto „zplodiny“ tělo odstraní ven lymfatickými a močovými cestami.

 

 

Když chcete: bojovat s hluboko uloženým tukem a celulitidou

Zkuste ultrazvukové destičky US2A, které pracují ve 42 bodech. Ultrazvuk působí mechanicky nebo stimulačně, v závislosti na zvolené frekvenci, lze měnit také hloubku jeho působení. Při nízké frekvenci se působí a tukové buňky, při vyšších dochází k rozpouštění tuku.

 

 

Když chcete: zeštíhlit

Přístrojová lymfodrenáž Starvac pracuje na principu podtlaku, který aktivně prokrvuje pokožku a navrací ji pružnost a elasticitu. Také zpevňuje podkoží. Ošetření se provádí ručně, s pomocí přístroje.

 

 

Když chcete: detoxikovat organismus a podpořit lymfatický systém

Třicetiminutové ošetření dolních končetin přístrojem Lymfoven pracuje na principu lymfatické masáže. Odvádí z těla zplodiny a toxické látky, podporuje lymfatický a žilní systém. Je skvělou přípravou na další hubnoucí procedury, skvěle také ulevuje těžkým nohám.

 

Podívejte se na videa, jak takové ošetření pro postavu snů vypadá:

 

Více na podrobností na  www.salon-korunka.cz

 

20 let Salonu Korunka

Salon Korunka byl otevřen v roce 1997. Za 20 let existence se vyprofiloval jako špičkové kosmetické pracoviště s vysoce kvalifikovaným personálem a s osobním přístupem ke každému klientovi. Majitelka salonu Jana Petráková pravidelně navštěvuje tuzemské a mezinárodní kosmetické výstavy a veletrhy. Korunka tak vždy přichází mezi prvními s novými metodami a trendy v péči o pleť i o celé tělo.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *