Plastický chirurg ještě chvíli počká

S NÁMI OMLÁDNETE!

 

V určitém věku naše pokožka postupně ztrácí pružnost, vypadá unaveně a povadle, vrásky se prohlubují. Nastupují botoxové injekce, liftingové nitě nebo dokonce chirurgické vypnutí pleti. Přitom všechny tyto zásahy lze oddálit! Stačí si pravidelně dopřát radiofrekvenci s přístrojem Duolift Sequential.

 

Absolutní novinka anti-agingového neinvazivního ošetření zpevňuje kontury obličeje, bradu, krk i dekolt. Intenzivně vyživuje a revitalizuje pleť, působí proti známkám stárnutí pokožky, má okamžitý liftingový účinek.

 

Pleť se nejprve důkladně vyčistí ultrazvukovou špachtlí. Poté se díky ultrazvukové mezoterapii do pokožky dostanou aktivní látky z použité dermokosmetiky.

Radiofrekvenční sonda pak prostřednictvím speciálního vodivého gelu zahřívá pleť do hloubky 2 až 3 mm.
Tím se nastartuje zhruba třítýdenní proces aktivizace tvorby nových kolagenových a elastinových vláken. Zároveň se aktivuje i metabolismus, pokožka se silně hydratuje a remodeluje. Účinky ošetření na závěr zesiluje působení světla určité vlnové délky -luminoterapie.

 

Výsledky je vidět okamžitě! Kromě zpevnění kontur, Duolift Sequential s radiofrekvencí je zcela bezpečný a bez vedlejších negativních účinků.

Minimalizuje tvorbu vrásek, působí proti předčasnému stárnutí, bělí pleť a dodává jí pružnost a zářivý vzhled. Efekt prodlouží intenzivní kúra 6 procedur, ideálně jednou až dvakrát týdně. Přípravky, které používají kosmetičky v Salonu Korunka, lze koupit v menším balení k domácímu ošetření.  Cena jednoho ošetření je 1800 Kč.

 

Více na podrobností na  www.salon-korunka.cz

 

20 let Salonu Korunka

Salon Korunka byl otevřen v roce 1997. Za 20 let existence se vyprofiloval jako špičkové kosmetické pracoviště s vysoce kvalifikovaným personálem a s osobním přístupem ke každému klientovi. Majitelka salonu Jana Petráková pravidelně navštěvuje tuzemské a mezinárodní kosmetické výstavy a veletrhy. Korunka tak vždy přichází mezi prvními s novými metodami a trendy v péči o pleť i o celé tělo.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *