KRÁSNÁ PLEŤ

Blogerky With love Kata & Karol přispívají na stránky Salonu Korunka svými tipy. Dnes na téma problematická pleť.

With love Karol

Léto je tady a s ním i hrůza, která mě jímala od patnácti let. Ta hrůza se doslova jmenuje “NO MAKE UP”. Přiznejme, že holky s nánosem make upu v létě vypadají na můj vkus nepřirozeně a musí jim být šílené vedro (nebo taky ne, ale nebudu to zkoušet). Druhý případ je rozteklý obličej, k čemuž se občas hlásím i já, když se snažím něco zamaskovat. Kouzlo jsem tedy pár měsíců před létem objevila v našem oblíbeném Salonu Korunka, kam chodím na na kosmetiku a pozor – pravidelně!

Nedokonalou pletí trpím již od puberty a prošla jsem vším od levné kosmetiky, přes drahou. Prošla jsem ošetřeními u lékařů, v salonech i denně doma, když jsem podstupovala “nípání” a čištění pleti pod lampou. Zkusila jsem i antikoncepci a léky. Výsledek? Nic nepomohlo 😀

Začala jsem tedy jinak a je to už pár let, co jsem registrovala potřebu lepší kosmetiky dekorační i čistící. Ve dvaceti-šesti letech jsem byla jednou na kosmetice a zopakovala jsem si to až nyní v devětadvaceti, ale světe div se – chodím pravidelně.

První člověk, co mě k tomu jaksi donutil v příjemném slova smyslu, byla Nikolka v Korunce, která mi vlastně vysvětlila to, jak se pleť mění a proč je důležité, abych nešla do salonu jen jednou za rok, což je absolutně beze smyslu a ještě vždy odcházím červená s další nechutí absolvovat podobné ošetření.
Speciální intenzivní program, který aplikujeme, je zaměřený na problematickou pleť, kdy využíváme nejprve hloubkového čištění a posléze užíváme modrého světla a ultrazvuku Duolift Expert, který má silné protizánětlivé účinky a zabraňuje tvorbě dalšího akné. Odcházím tudíž s čistou, rozzářenou pletí, bez akné a ještě s krásně upraveným obočím (což je další přidanou hodnotou).

Změnila jsem absolutně svůj postoj ke kosmetice, kdy si opravdu chodím odpočinout a odcházím s čistým obličejem. Po třech pravidelných měsíčních ošetření musím říct, že jsem ready na léto a budu si moci snad dovolit i “no make up”.

Děkuji moc našim partnerům, kteří změnili moje vnímání,

with love Karol

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *