SKIN UP

Blogerka Katka z With love Kata & Karol napsala o zázračných účincích SKIN UP, který si i vy můžete zakoupit v Salonu Korunka na pražských Vinohradech. Zkusíte to také? Doporučujeme!

Jsem pro všechny novinky, především pokud se to týká kosmetiky. Když jsem se tak doslechla o přístroji, který má zajistit hydrataci po celý den, já a moje suchá pokožka moc dlouho neváhaly a šly jsme do toho. Jaký mám ale na Skin up názor s odstupem času a co se dozvíte níže.

Hydratace je opravdu důležitá, to ví snad každý z nás. Pokud totiž pokožka dostatečně ,,nepije” odrazí se to na ní velmi rychle. Objeví se šupinky, vrásky, ale také pupínky. A to nikdo nechce, že jo?

I proto italská firma Phil Pharma SRL vynalezla malý příruční přístroj Skin up, který nás pomocí jemné mlhy osvěží a hydratuje. A protože jsme se ho rozhodly s Kájou vyzkoušet, přináším vlastní pohled na tuhle chytrou věcičku.

Když jsem si přístroj ze salonu Korunka odnášela, neměla jsem velká očekávání. Přeci jen zatím nikdo nevymyslel věc, po které budeme mít všichni naprosto bezchybnou pleť. To sice Skin up také nezajistí, na druhou stranu splní vše, co slibuje – hydratuje, osvěží, povzbudí. Musím přiznat, že ho používám především v krizi – když mám moc práce, když se mi chce spát nebo ráno naopak nechce vstát. Zkrátka ho vnímám jako takový malý nakopávač. Pleť je po něm ráno navíc pěkně připravená na nanesení make upu a tolik se nešupinkatí. Jako velké plus vidím také příjemnou vůni, ale především to, že přes den nerozmaže make up. Můžete ho tak v klidu používat bez podívání se do zrcadla několikrát denně.

Nejvíc jsem si však Skin up ověřila během pobytu v nemocnici, kde jsem neměla barvu, byla unavená a měla nateklé oči. Vždy jsem ho na třicet sekund nechala před obličejem a cítila se hned víc svěží. I když se tak moje tělo necítilo zrovna dobře, pleť byla spokojená.

A abych stále jen nechválila, samozřejmě jsem našla i nějaké ty nedostatky. Tím je pro náplň. Pokud totiž Skin up používáte denně, měli byste flakonek se sérem pro jistotu nosit u sebe. Více mě na něm ale nevadilo nebo nijak nerozčilovalo.

Podle mě jde tedy o povedený kousek a mohla bych ho doporučit těm z vás, které máte stresující povolání nebo celý den lítáte po městě. Pleť si totiž opravdu zaslouží pít.

Séra se dělají v několika provedeních. Mně nejvíce voněl kokos, ale byl zrovna vyprodaný, a tak jsem sáhla po santalovém dřevu. Pokud bychom se měli podívat na jeho složení – aktivní základ séra je na přírodní bázi, jde o kyselinu hyaluronovou a silné antioxidanty kyselinu lipoovou a koenzym Q10, které pomáhají oddálit stárnutí kůže. Své pleti tedy přes den dodáváte stejné látky, jaké se k ní dostávají formou aplikace kvalitního krému.

A na závěr je tu samozřejmě cena, pokud byste si tenhle malý zázrak chtěli pořídit ve startovacím balíčku společně se dvěma séry, obalem a flakonkem, vyjde vás na 2800.

Jak se Skin up líbí vám a chtěli byste ho vyzkoušet? Dejte nám vědět své dojmy do komentáře.

With love Káťa

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *