5 NEJLEPŠÍCH OMLAZOVACÍCH TIPŮ

Být stále mlád…Zkuste to s námi!

 

Zima je v plném proudu. Cítíte, že vaše pleť je zašedlá, unavená, objevují se ni vrásky a potřebuje okamžitou vzpruhu? Vybrali jsme pět věcí z našeho salonu, které vám opticky uberou v obličeji alespoň pět let!

 

Na hluboké vrásky: Neinvazivní lifting Duolift Sequential

Technika jde stále dopředu a proto je tu francouzský high-tech přístroj, vyvinutý těmi nejlepšími odborníky o péči na pleť, který pracuje s radiofrekvencí. Je tak účinný, že supluje chirurgický zákrok, i botulotoxinové injekce. Ošetření je však neinvazivní, bezbolestné a vybírat si můžete ze 13 programů. A výsledek? Zpevněná, rozzářená a vyhlazená pleť obličeje a dekoltu bez hlubokých vrásek. Výsledek uvidíte už po prvním ošetření, ideální je však absolvovat kúru 6 ošetření.

 

Botox a lifting na řasy

Čím nejlépe odvést pozornost od vrásek v očním okolí? Dokonalými řasami! Zapomeňte ale na umělé zhušťování a prodlužování. To už je out. Teď letí speciální kombinace dvou technik, které dohromady na přírodních řasách udělají fantastický a hlavně přirozený efekt: Lash Lifting a Lash Botox Bomb je o natočení řas na speciální silikonovou formu, kdy se řasy pozvednou směrem nahoru, takže ve výsledném efektu i působí delší. Pak vás čeká nabarvení a nanesení výživné kúry Lash Botox s obsahem kyseliny hyaluronové, keratinu, aminokyselin a dalších pečujících látek.

 

Proti pigmentovým skvrnám: Diamatová mikrodermabraze

I když je pleť hladká a bez vrásek, pokud jsou na ní tmavé skvrnky, vždy vypadá starší. Ideální řešení? Diamantová mikrodermabraze, která účinně, avšak šetrně „obrušuje“ vrchní vrstvy kůže. Přístrojové ošetření kombinuje práci speciálních krystalů s vakuem, takže pleť je pak

i průchodnější pro výživné látky a zpevněná. Pro opravdu viditelný efekt doporučujeme celou kúru a nechodit na slunce, proto je toto období na tento zákrok ideální.

 

Na domácí omlazení: Skin Up ultrazvukový nano sprej

Zapomeňte na klasické krémy a séra. Nyní se omlazující a výživné látky do pleti aplikují jinak! Jak? Nejmodernějším malým přístrojem, který vypadá na první pohled jako mobil. Pracuje na principu ultrazvuku, kdy jemně rozprašuje účinné sérum na pleť. V tak jemným částečkách, že se účinné látky lépe a hlouběji ostanou do pokožky. Výhodou je, že si séra v přístroji můžete i měnit. Přístroj kompaktní, malý a skladný. Takže ho můžete nosit v kabelce i s ním snadno cestovat.

 

Pro okamžité vypnutí: Kolagenová péče

Co dělají ženy s dokonalou pletí jinak, než jiné ženy? Chodí pravidelně na kosmetiku. Svěřit se do rukou odborníka je pro pleť něco, jako pro tělo chodit pravidelně cvičit. Výsledky vás překvapí. Platí to také, pokud ihned potřebujete vypadat krásně – třeba na třídním srazu, večírku nebo v divadle. Ošetření kolagenovými pláty okamžitě hydratuje pokožku, dodává ji potřebné látky a viditelně ji vyhlazuje a vypíná. A ještě si u toho odpočinete!

 

www.salon-korunka.cz

 

20 let Salonu Korunka

Salon Korunka byl otevřen v roce 1997. Za 20 let existence se vyprofiloval jako špičkové kosmetické pracoviště s vysoce kvalifikovaným personálem a s osobním přístupem ke každému klientovi. Majitelka salonu Jana Petráková pravidelně navštěvuje tuzemské a mezinárodní kosmetické výstavy a veletrhy. Korunka tak vždy přichází mezi prvními s novými metodami a trendy v péči o pleť i o celé tělo.

SALON KORUNKA, O KROK NAPŘED.

S NÁMI OMLÁDNETE!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *