NA VLASTNÍ KŮŽI: OŠETŘENÍ DUOLIFT EXPERT

Tak, jako pravidelně udržuji svoje tělo v kondici sportem, svoji pleť udržuji ve formě pravidelnou profesionální péčí. Už několik let nedám dopustit na přístrojové omlazující ošetření pleti Duolift Expert  – odpočinu si u něho
a moje pleť pak vypadá jako proměněná – je hladká, zářivá a pevnější. Vyzkoušela blogerka a kosmetická redaktorka Soňa Kotulková.

 

Hned se Vám přiznám, že jsem náročná klientka. Protože se v oboru kosmetiky pohybuji dlouho, měla jsem už toho možnost vyzkoušet spousty – u nás i v zahraničí. Vždy tvrdím, že je nejenom důležitá procedura, ale také člověk, který vám ho provádí. Musíte si prostě „sednout“. A tady, v salonu Korunka, mi vyhovuje obojí – už přes 7 let tady chodím k paní Petrákové a vždy se ráda svěřím do jejich rukou.

 

S prevencí vrásek je dobré začít už po třicítce. Duolift Expert ošetření mne zaujalo z několika důvodů – kombinuje v sobě zajímavé technologie, které fungují, ale přitom vás tady neochudí ani to nejlepší, co na kosmetice je – ruční masáž. A jak taková procedura probíhá? Po odlíčení čeká pleť hloubkové čištění ultrazvukovou špachtlí, takže není až tak nepříjemné a hlavně jsem vždy ráda, že domů jdu tak, aniž bych se musela bát, že se mě někdo lekne. Pak následuje vakuová masáž, která aktivuje lymfatický systém a po ní je ultrazvuková terapie, které obličej zklidní a účinné látky ze séra pronikají hluboko do pokožky. To vše je ještě doplněno luminoterapií, což je ošetření pomocí barevného světla.

A pak je tu to nejlepší – třešnička na na dortu – dlouhá, ale tentokrát již bez přístroje, ruční masáž obličeje. Já při ní vždy téměř usínám. Ruce paní Petrákové jsou zlaté. To říkám vždy. Celou proceduru zakončuje nanesení denního a očního krému. A jak vypadám po proceduře? Krásně. A to se nemusím ani malovat. Úplně pak cítím, jak je moje pleť vyhlazená, zářivá a krásná.

 

Jestli chcete, aby vaše pleť byla v dokonalé kondici, čistá, bez vrásek, se zdravou barvou, doporučuji toto ošetření také vyzkoušet. Jen pozor, na něco Vás musím upozornit – toto ošetření je prudce návykové 🙂

 

www.salon-korunka.cz

 

20 let Salonu Korunka

Salon Korunka byl otevřen v roce 1997. Za 20 let existence se vyprofiloval jako špičkové kosmetické pracoviště s vysoce kvalifikovaným personálem a s osobním přístupem ke každému klientovi. Majitelka salonu Jana Petráková pravidelně navštěvuje tuzemské a mezinárodní kosmetické výstavy a veletrhy. Korunka tak vždy přichází mezi prvními s novými metodami a trendy v péči o pleť i o celé tělo.

SALON KORUNKA, O KROK NAPŘED.

S NÁMI OMLÁDNETE!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *