DEPILACE CUKROVOU PASTOU

Dneska pro vás májí blogerky Káťa a Karol malý beauty tip, ale zároveň věc, která vám usnadní život a zbaví povinností na několik týdnů. Nejde o nic jiného, než návod, jak na krásně hebké nohy po celý rok a téměř bez starostí!

Není snad žádná z nás, která by to milovala. Holení nohou je zkrátka “opruz”, který opakujeme ob den a zabere mnoho času. I proto jsem se s vámi rozhodla podělit o bezbolestnou metodu, která vás chloupků zbaví na několik týdnů a nohy zůstanou hebké po celý rok.

Jde o depilaci cukrovou pastou, která je z přírodních produktů. Nechybí v ní citron, voda a samozřejmě cukr. I proto pokožku nijak nedráždí a odstranění chloupků je bezbolestné. Tuhle proceduru jsme obě s Kájou podstoupily v salonu Korunka, kam jsme přišly s neoholenýma nohama deset dní – to je asi nejhorší fázepokud jdete poprvé, musíte se těch deset dní prostě kousnout – před více než týdnem. Přiznáváme, že jsme obě po pěti dnech chtěly čekání vzdát a nohy oholit, počasí nám ale přálo, slunce zalezlo a my mohly vesele chodit v kalhotách.

A dobře, že se tak stalo. Nohy jsou i po takové době od depilace bez ochlupení a hladké. Více jak týden jsme tedy ani jedna nemusely sáhnout na žiletku. Efekt po první návštěvě by měl trvat celých 14 dní a když se metoda opakuje, prodlužuje se na měsíc. Což už zní fajn ne?

Skvělé také je, že se množství chloupků redukuje, zatímco s použitím žiletky sílí. A jako člověk s několika tetováními uvítám i to, že nijak nedráždí nebo neubírá jejich pigment. Depilace cukrovou pastou totiž probíhá bez voskových pásku a jakéhokoli náčiní, zkrátka se jen rozehřeje hmota v ruce a jde se na věc.

A jaké jsou vaše zkušenosti s depilací? Už jste na ní někdy byli?

With love Káťa & Karol

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *