REVOLUCE V OBLASTI TVAROVÁNÍ VLASTNÍCH ŘAS

S NÁMI OMLÁDNETE!

 

Přirozeně husté a dlouhé řasy

Dobře nalíčené oči rozsvítí tvář a zvýrazní přirozený půvab každé ženy. Trendy v líčení očí se v průběhu let mění, ale husté a dlouhé řasy podtrhnou krásu oka. Jak toho nejlépe docílit? Možností je spousta. Od vhodně zvolené řasenky přes trvalé barvení po aplikaci umělých řas.

 

V současné době je stále větší zájem o posílení a vyživení vlastních řas. Na tom je postavena kombinace technik Lash Lifting a Lash Botox Bomb, které nově nabízí Salon Korunka. Jde o natočení řas na speciální silikonovou formu, aplikaci barvy a dodání výživy. Řasy se napnou a natáčí jedna vedle druhé směrem nahoru, takže se opticky prodlouží. Součástí liftingového ošetření je barvení řas.  Poté se nanese Lash Botox, což je mimořádně účinná profesionální výživná kúra. Ta mj. obsahuje nízkomolekulární kyselinu hyaluronovou, keratin, aminokyseliny, ricin, bambucké máslo, vitamín E a argan. Díky tomuto složení výrazně posiluje přírodní řasy, uzdravuje je a urychluje růst.

 

Tato metoda je ideální pro úpravu rovných a krátkých řas. Může sloužit jako ozdravná kúra u dlouhodobě prodlužovaných řas. Neobsahuje parabeny, proto je vhodná pro citlivé oči. Ošetření Lash Lifting a Lash Botox Bomb trvá zhruba hodinu a půl a vydrží 8-10 týdnů.

 

Cena za ošetření je 1600 Kč.

 

www.salon-korunka.cz

 

 

20 let Salonu Korunka

Salon Korunka byl otevřen v roce 1997. Za 20 let existence se vyprofiloval jako špičkové kosmetické pracoviště s vysoce kvalifikovaným personálem a s osobním přístupem ke každému klientovi. Majitelka salonu Jana Petráková pravidelně navštěvuje tuzemské a mezinárodní kosmetické výstavy a veletrhy. Korunka tak vždy přichází mezi prvními s novými metodami a trendy v péči o pleť i o celé tělo.

SALON KORUNKA, O KROK NAPŘED.

S NÁMI OMLÁDNETE!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *