PERFEKTNĚ UPRAVENÉ OBOČÍ – ZDARMA V SALONU KORUNKA

S NÁMI OMLÁDNETE!

 

Namalujte si trendy obočí!

Není to tak dlouho, kdy bylo v módě úzké, až do tenké čárky pečlivě vytrhané obočí. Tak takové už je dneska „out“. Vracíme se k eleganci a k ní patří i upravené, ale výraznější obočí, které vytváří přirozený oblouk a doslova osvěží tvář!

Mít krásné a dokonale tvarované obočí již není jen výsadou celebrit s jejich týmem vizážistů. Beautiful Brows je revoluční systém, se kterým vytvoříte dokonale krásné obočí během několika vteřin i v pohodlí domova.

Vhodně tvarované a jemně nabarvené obočí rozjasní ženy s nevýraznými či řídnoucími chloupky v nadočnicovém oblouku i onkologické pacientky. A jak na to? Existuje mnoho způsobů. Nejtrvalejší, ale také nejdražší je tzv. permanentní make-up, kdy je oblouk obočí jemně vytetován zvolenou barvou. Pokud však z různých důvodů preferujete každodenní domácí úpravu, můžete využít speciálním přípravky s minerálním pudry.

 

Patří mezi ně i Beatiful Brows. S ním nemusíte mít strach, že si své obočí „nakreslíte“ špatně. Součástí praktického balení jsou totiž 6 typů šablon. Zvolenou šablonu jen přiložíte na obočí a jednoduše vyplníte barvou!  Minerální pigmenty 5 různých barevných odstínů se nanášejí speciálním duo štětečkem z přírodních vláken. Dokonalý tvar podtrhne jemný rozjasňovač. Barva vydrží 24 hodin, je vhodná i do sauny nebo do bazénu.

Kompletní sada Beatiful Brows za 790 Kč obsahuje zvolený  duo minerální pigment, 6  šablon, duo štětec, zrcátko a pinzetu.. A pokud byste si nevěděla rady, jak si vybrat správný odstín a jak použít šablonu, nezoufejte! V Salonu Korunka vám poradí a zdarma vás vše naučí.

 

Více podrobností na www.salon-korunka.cz

 

20 let Salonu Korunka

Salon Korunka byl otevřen v roce 1997. Za 20 let existence se vyprofiloval jako špičkové kosmetické pracoviště s vysoce kvalifikovaným personálem a s osobním přístupem ke každému klientovi. Majitelka salonu Jana Petráková pravidelně navštěvuje tuzemské a mezinárodní kosmetické výstavy a veletrhy. Korunka tak vždy přichází mezi prvními s novými metodami a trendy v péči o pleť i o celé tělo.

 

SALON KORUNKA, O KROK NAPŘED.

S NÁMI OMLÁDNETE!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *