VYHNĚTE SE STÁRNUTÍ POKOŽKY POMOCÍ VELKÉHO ZÁZRAKU V MALÉ SKLENIČCE

S NÁMI OMLÁDNETE!

 

Aktivní sérum z kyseliny hyauloronové je náš velký zázrak v malé lahvičce.

 

Ženy si od nepaměti přály zastavit čas a udržet si svou pleť mladou, krásnou a bez zbytečných vrásek. Již několik desítek let jim v touze po dokonalosti pomáhá kyselina hyaluronová.

Kyselina hyaluronová se v našem těle běžně vyskytuje. Je mj. v kloubní tekutině i kožní tkáni. Věkem postupně ubývá a pokožka ztrácí přirozenou pružnost. Kromě farmaceutického průmyslu, kde se využívá například v očních kapkách, ji objevil i průmysl kosmetický. Dříve se získávala pouze z kohoutích hřebenů, teď se ve stejné kvalitě vyrábí v laboratoři. Molekuly kyseliny hyaluronové na sebe váží vodu, jsou kluzké a zůstávají na povrchu a vyplňují prostor mezi kolagenovými a elastinovými vlákny. Výsledkem je viditelně pevná a vypnutá pleť. Proto je kyselina hyaluronová součástí mnoha krémů a pečujících přípravků.

Největší účinek ale má v podobě koncentrovaného séra.  Kyselinu hyaluronovou v nejvyšší koncentraci 3% můžete koupit v Salonu Korunka. Jde o husté sérum v nejvyšší kvalitě ve formě gelu, které nevyvolává žádné alergie ani podráždění pleti. Díky praktickému kapátku se dobře nanáší. Ideální je lehce vmasírovat na vyčištěnou pleť a dekolt každý večer před použitím běžného krému.

Cena za 30 ml balení je 790 Kč.

 

Více podrobností na www.salon-korunka.cz

 

Aktivní sérum z kyseliny hyaluronové

 

20 let Salonu Korunka

Salon Korunka byl otevřen v roce 1997. Za 20 let existence se vyprofiloval jako špičkové kosmetické pracoviště s vysoce kvalifikovaným personálem a s osobním přístupem ke každému klientovi. Majitelka salonu Jana Petráková pravidelně navštěvuje tuzemské a mezinárodní kosmetické výstavy a veletrhy. Korunka tak vždy přichází mezi prvními s novými metodami a trendy v péči o pleť i o celé tělo.

 

SALON KORUNKA, O KROK NAPŘED.

S NÁMI OMLÁDNETE!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *