PRINCEZNOVSKÁ KRAJKOVÁ MASKA

Pro Blog Korunky napsala blogerka Katka. Rozepsala pocity, které následovaly těsně po aplikaci novinky, kterou můžete zakoupit právě v Korunce. Co je to za novinku?

Co si ze všedního dne udělat speciální? Vím, že rána bývají v týdnu dost hektická, ale jde si je i zpříjemnit. Stačí si jen přivstat o dvacet minut a dopřát si nějaký kosmetický rituál. Já jsem své středeční ráno začala klasicky s čajem a výjimečně s maskou na obličeji. Během přípravy snídaně a čtení aktualit jsem svému obličeji zkrátka dopřála relax. A víte co? Budu to dělat častěji.

Původně jsem se vám chtěla rozepsat na jiné téma, ale naše skvělá Jana ze salonu Korunka Káje při poslední návštěvě do ruky dala krajkovou masku od Skinlite s tím, že bychom si měly dopřát trochu toho relaxu. A protože jsem si včera vyčistila hlavu návštěvou u maminky, kde jsem po dlouhé době hrála na klavír, řekla jsem si, že bych v té „očistě“ měla pokračovat.

Vzala jsem proto produkt, který Jana nazývá ,,budete po něm krásné jako princezny“ do ruky a po běžném čištění aplikovala na pleť. Mezitím jsem si udělala snídani, svůj oblíbený čaj a pročetla si několik webů, abych zjistila, co je ve světě nového. Uteklo to jako voda a řeknu vám, nic lepšího jsem udělat nemohla.

Masku, kterou si zákaznice chválí především proto, že bezvadně hydratuje, jsem si zamilovala také. Krásně se na obličej přitiskla, po celých 30 minut byla stále „mokrá“, a tak jsem věděla, že se pokožka krásně vyživuje, liftinguje a efekt „princezny“ jak by řekla Jana, jsem hned pochopila.
Pleť byla krásně hladká, vypnutá díky silnému liftingovému efektu a připravená na další hektický den.

A protože by se měla aplikovat 2-3 týdně po dobu jednoho měsíce, tipuju, že mě teď čeká mnoho příjemných rán. A jak si dny zpříjemňujete vy?

 

With love Káťa

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *